miércoles, 7 de octubre de 2015

 BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG!!!!! 


Per aquest curs 2015/2016 que acabem d'iniciar, us volem presentar el projecte que hem dissenyat per als nostres alumnes, els més petits de l'escola, a la classe de l'Àngels i la Raquel i que anomenem ''PLÀSTICA AL COMPÀS''. En els nostres tallers de 12,00 a 13,00 treballarem art plàstica i música, dansa i expressió corporal. Per a això, hem fusionat ambdues disciplines buscant així dinamitzar cada sessió d'una forma motivant i divertida.

Escollirem com a eix principal cançons tradicionals catalanes, que ens ha inspirat un grup actual i innovador d'animació infantil anomenat ''Reggae per xics'' els quals fusionen lletres d'autor d'arreu de Catalunya amb ritmes jamaicans (reggae, ska, calypso etc).

Mitjançant la creativitat i en un ambient agradable, lúdic i harmònic on es respecta la individualitat de l'infant, procurarem que l'aprenentatge es converteixi en una tasca per gaudir, de forma sensorial i d'expressió.
Les activitats tan musicals com artístiques les desenvoluparem sobre la base de cada cançó escollida.
Presentarem la cançó amb mètodes audiovisuals, dibuixos, contes, etc. Treballarem amb coreografies, ritmes i instruments i crearem en les sessions d'art plàstica tot el material necessari (instruments, disfresses, cartells etc.) per fer una petita representació final. 

Comencem aquest curs amb molta força i amb ganes de compartir amb vosaltres a través d'aquet blog, tots els bons moments que anem vivint durant aquest curs, que segur seran molts i molt bons!!!!


PILAR I JESSICA, ESCOLA FÀSIA SARRIÀ









No hay comentarios:

Publicar un comentario